پارلمان اتحادیه ی اروپا امروز با تصویب قطعنامه ای خواستار آزادی هفت گروگان
ایرانی شد. این اتحادیه در قطعنامه ای که به اتفاق آرای نمایندگان تصویب گشته، ضمن
محکوم نمودن حمله ی تروریستی دهم شهریور ماه به اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران،
خواستار آزادی هفت گروگان ایرانی که در بغداد نگهداری می شوند شده است.
اتحادیه ی اروپا در بیانیه ی خود آورده است: "پارلمان اروپا حمله به کمپ اشرف در اول سپتامبر 2013 توسط نيروهای عراقی را شديداً محکوم می کند. اين حمله منجر به کشته شدن 52 پناهنده ايرانی و ربوده شدن 7تن از ساکنان شامل 6 زن گرديد. به گفته نماينده عالی اتحاديه اروپا خانم اشتون، اين باور وجود دارد که آنها در بغداد نگه داری می شوند. پارلمان اروپا برای آزادی بلادرنگ و بی قيد و شرط آنها فراخوان می دهد و از تلاش هيأت مساعدت ملل متحد برای عراق (يونامی) برای انتقال3000تن از ساکنان به خارج از عراق حمايت می کند."
در همین خصوص معاون اول گروه «سوسیالیست- دموکرات» پارلمان اروپا با اشاره به صدور این قطعنامه می گوید: "همانطور که خانم اشتون گفتند و در قطعنامه نیز تکرار شد، ما می دانیم که گروگانها توسط مالکی نگه داری شده و در عراق هستند. آنها باید بلادرنگ آزاد شوند و به کمتر از این نیز قانع نیستیم." او سپس با ابراز ناخرسندی از سکوت و انجام ندادن فعالیت های لازم توسط آمریکا در آزاد سازی گروگانهای ایرانی متذکر می شود که این افتضاح است که بان کی مون از دولت عراق خواسته تا در خصوص حمله ]یک سپتامبر[ تحقیق به عمل آورد در حالی که بسیار واضح می باشد که خود دولت عراق در پشت صحنه ی این حمله بوده است.
بر اساس توافقی که بین طرف ایرانی، دولت عراق، دولت آمریکا و سازمان ملل صورت پذیرفته بود، حدود 100 تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت ایران برای پیگیری مسائل مالی و حقوقی مربوط به کمپ اشرف می توانستند تا رسیدگی کامل به تمامی امور، بدون محدودیت زمانی در شهر اشرف باقی بمانند.
در دهم شهریور ماه سال جاری نیروهای مسلح عراقی با تخطی از قراردادهای بین المللی که آنها را مجاب به حفاظت از ساکنان کمپ اشرف در عراق می کرد، به کمپ ایرانیان مخالف دولت جمهوری اسلامی حمله کرد و به طرز فجیعی بیش از 50 تن از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران را به گلوله و خمپاره بست و هفت تن از اعضای این سازمان را به گروگان گرفت.
بلافاصله پس از وقوع این حمله، شورای ملی مقاومت ایران که در بر گیرنده ی سازمان مجاهدین خلق نیز می باشد، با صدور بیانیه ای افشا کرد که این حمله با برنامه ریزی قبلی و به فرمان حاکمان جمهوری اسلامی انجام شده است.
شورای ملی مقاومت ایران سازمانیافته ترین تشکل مخالف حکومت جمهوری اسلامی است که در راستای جذب و همسو کردن تمامی مخالفان جمهوری خواه این حکومت می کوشد. وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی، شورای ملی مقاومت ایران را به عنوان خطرناکترین تشکیلاتی که می تواند نسبت به گردهم آوری نیروهای مختلف سیاسی و براندازی جمهوری اسلامی اقدام نماید، طبقه بندی کرده است.
-----